Kerékpárral Szlovéniában

Egy Szlovéniában tekergő kerékpártúra élményeit szeretném itt megosztani Veletek szöveges, képes, térképes formában.

Friss topikok

  • Anita Bene: Szia! Érdeklődnék, bicikli pedál +cipő a repülő utasterébe felvihető? A helyszínen akarok biciklit... (2018.05.26. 08:26) Hogyan szállítsuk kerékpárunkat repülőn?
  • amancich: "valami nagy csata volt errefele, talan a 2. VH-ban, nem tudom, javitson ki valaki, ha rosszul iro... (2011.02.07. 20:56) Megerkezünk Olaszországba
  • policecars: Köszi szépen, nagyon jól esett olvasni, részben hasonló útvonalat jártunk be mi is augusztusban, c... (2008.09.12. 13:46) A vége – konklúzió – összefoglaló
  • cmut01: Sok szerencsét az úthoz.Párom fiam és én idén másodszor tekertünk át a gyönyörűséges Szlovénián.Ez... (2008.08.17. 13:47) A bringák

HTML

Bad Radkersburgban

Végül csak megérkeztünk Ausztriába, és nem sokkal később Ausztria ezen kis csücskében található Bar Radkersburgba. Ekkor már láthatósági mellényben voltunk, lámpákkal felszerelve, mert már este 8 óra felé járt az idő, a nap meg valahol a horizont környékén.
Először kicsit túlmentünk a kempinget jelző táblán, és ahány embert kérdeztünk, annyifelé mondták a kempinget… ezt meguntam, és visszagurultunk az első kempinget jelző táblához. Hamar meglett a kemping, ami inkább egy vendéglő féle dolog, csak a mögötte lévő mezőt kihasználták kempingezőhelynek is. Jelenleg három lakókocsi tanyázik itt. Bent az étteremben az egyik felszolgálónő beszél angolul, elmondja, hogy 4 Euró / fő / éjszaka az át, és megmutatja a fürdőket. Merthogy ebben az árban már benne van minden, a fürdő ára is. Hát ez remek, ez igazán baráti ár, ennyiért talán még otthon sem tudnánk kempingezni, pedig ez itt Ausztria, vagy mi… Ezt jól kikaptuk, ezért érdemes volt végül errefelé kanyarodununk. Pedig nagyon nem volt logikus erre jönni az eltévedés után, de most már nem bánom, hogy leírtuk ezt a vargabetűt.
Violával felállítjuk a sátrat, bepakolunk, elmegyünk lezuhanyozni, majd egy-egy szelet langallót, és ketten együtt egy tésztalevest bevágunk vacsora gyanánt.

(A képeket a városról másnap reggel készítettem)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekparral-szloveniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr56626278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása